Skip to main content

Slukningstrailer Sikrer Den Hurtige Lokale Indsats På Privatejet Ø

AF JOSEPHINE KNUDSEN

Hos RK sætter vi en ære i at hjælpe de mennesker som har mod og vilje til at hjælpe andre. Det gør vi, fordi det er mennesker som yder en ekstra indsats for at vi andre kan føle os trygge, og vide at hjælpen kommer når der er behov for den. Derfor hjælper vi beredskaberne og industrien med beredskabskøretøjer, slukningsudstyr og hjælpemidler, som de kan regne med når det gælder.

Vi møder altid vores kunder med afsæt i vores kerneværdier, og derfor går vi også ”all in” når en kunde kommer med en spændende udfordring. Det gjorde vi også da vi blev mødt af en ny udfordring fra en kunde, som ønskede en slukningsløsning til hans privatejede ø.

Udfordringen var, at det var en ø hvor der kommer mange overnattende gæster, hvor der er mange værdier, og hvor der er langt til nærmeste beredskab og dermed nærmeste hjælp. Derudover bor der kun én mand fast på øen, og han står oftest med det hele selv. Han vil dog rigtig gerne kunne hjælpe skulle der ske en ulykke, og dermed kunne reagere som lokalt beredskab, i stedet for blot at se til mens han venter på det professionelle beredskab. En af udfordringerne her er også, at dem som skal håndtere slukningsudstyret, ikke er uddannet brandmænd, og udstyret skal kunne betjenes af én mand. Men noget må kunne gøres – en lille indsats er trods alt også en indsats.

Kunden er i dette tilfælde bevidst om vigtigheden af den hurtige lokale indsats, da beredskabet er langt væk. Og derfor ser de også vigtigheden af, at de selv kan sætte ind hurtigt, og sikre de gæster der måtte være på øen, samt deres værdigenstande. Det skaber en større tryghed i hverdagen at vide, at de selv er i stand til at reagere hurtigt – hvis uheldet skulle være ude. Dette i samme stil som med hjerteløberordningen. Den hurtige lokale indsats er den vigtige indsats, og kan være altafgørende i sidste ende.

Ved netop denne udfordring måtte vi finde en løsning, som både afdækkede deres behov, og som også var enkelt at betjene af almindelige mennesker. Derudover skulle løsningen kunne stå på øen i tilfælde af brand, og alle der har fået en kort instruktion skal være i stand til at betjene den. Derudover skal den kunne betjenes af én mand, hvilket sikrer en hurtig lokal indsats, og de vil også være i stand til at assistere beredskabet når de kommer.

Med disse behov kunne vi tilbyde en slukningstrailer med et Ultra-højtrykssystem (UHPS). Denne passer til deres udfordringer, og kan sikre en førsteindsats i ca. 10 min. med en 500 liter vandtank, hvor der er super højtryk og mulighed for tilsætning af skum, så alle ressourcer udnyttes bedst. Derudover kan denne løsning, reelt indsættes som en lille brandbil kontinuerligt i kombination med en forsyningstrailer.

Dette produkt sammen med en fuld service aftale hos os, sikrer at de kontinuerligt er sikre på at kunne yde en hurtig indsats, og agere lokalt beredskab i tilfælde af brand. Derudover kan de assistere det professionelle beredskab når de når frem. Serviceaftalen betyder også at deres udstyr og uddannelse altid er fuldt opdateret, så de er klar hvis uheldet er ude.

Du kan læse nærmere under vores kategorier:

  • Slukning & Sikkerhed
  • Lokalberedskaber
  • Brand- & redningskomponenter
  • Skæreslukker & Superhøjtryksanlæg
  • Service og Support – 100% Service

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os på mail eller tlf.

Få mere viden og inspiration her

100% Service
Læs mere her