Skip to main content

OM RK BRAND & TEKNIK

Vi rykker ud før det brænder

RK Brand og teknik ønsker at hjælpe dem, der har mod og vilje til at hjælpe andre. Det gør vi, fordi det er mennesker, der yder en ekstra indsats for, at alle vi andre kan føle os trygge og vide, at hjælpen kommer, når der er brug for den.

Derfor hjælper vi beredskaberne med kvalitetsudstyr og beredskabskøretøjer til Danmark, Grønland og Færøerne. De der rykker ud, skal have kvalitetsudstyr og hjælpemidler, de kan regne med, når det virkelig gælder.

Vi stiller høje krav til vores udstyrs kvalitet, holdbarhed og evne til at understøtte et godt fysisk arbejdsmiljø, og vi arbejder hårdt for at sikre, at vores køretøjer er veludstyret, driftssikre og robuste. Vi vil gerne selv tage ansvar for løbende service og reparationer, så vi altid er sikre på, at det bliver gjort godt. Vi vil være makker i beredskaberne! Med vores udstyr og køretøjer vil vi hjælpe i indsatserne, og vi er den partner, du ringer til for rådgivning, information eller bare en snak om, hvad der rør sig i branchen. Derfor står vores dør altid åben.

Giv os et kald og få en varm kop kaffe og en demo af det nyeste udstyr i vores showroom i Ringe.

LOKATIONER

Her finder du os

Hos RK Brand og Teknik må du altid gerne kigge forbi. Vi har et moderne showroom på hovedkontoret i Ringe med møde- og undervisningsfaciliteter, og vi har værksteder i både Ringe og Langå.