Skip to main content

RK BRAND OG TEKNIK

Erfaring og engagement

Kort tekst om vores dedikerede team. Gerne et sejt gruppe billede eller folk i arbejde ved Brandbil på foto. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum.

ORGANISATION
OG NETVÆRK: 

Vi kører Agil projektstyring, med et dedikeret Account Team, som tager sig godt af kunderne
i hele værdikæden  

RK Brand og Teknik har mange års erfaring med gennemførelsen af projekter har givet os muligheden for at udvikle og beherske en Agil projektstyring.

Vi anvender et Project Phase Chart med 6 faser, som samlet set indeholder ca. 16 møder med kunderne, heraf 11 online. Desuden er vort samarbejde med de enkelte leverandører styret således at der ca. afholdes 1 møde med hver af disse, i hver af projektets faser.

Dette sikrer kontrol og overblik, samt giver succesfulde projekter, til alles tilfredshed. Læs mere om Agil projektstyring og Project Phase Chart i vores VIDEN sektion.

RKs organisation består at et erfaren og dedikeret Account Team, der sammensættes til den aktuelle opgave. I spidsen for alle projekter er vores Account Executive, som er din nærmeste kontakt i projektets første 5 faser.

En Account Manager er ansvarlig for hele gennemførelsen af projektet, lige fra specifikationer, kalkulation, projektstyring og tidsplaner. Endelig er en Account Tech tilknyttet projektet, allerede fra et tidligt stadie. Det er også din kontaktperson efter leveringen, idet denne er ansvarligt for alle forhold omkring aflevering og uddannelse, samt service- og reparationsopgaver i hele produktets levetid.

Vores Account Team understøttes af vores Stabsfunktion, som sørger for det det økonomiske flow og praktiske opgaver i projektet.

MØD RK TEAMET >

Kort introtekst til det dedikerede medarbejder team.

Susanne Jensen-Iversen

Account Executive

Martin H. Pedersen

GM & Account Manager

Jacob Hagn-Meincke

Account Manager

Maja M. H. Pedersen

CFO & Stabschef

Jacob Rud Hemmingsen

Account Tech

Jonas Jensen

Account Tech

Søren Christensen

Account Tech

Tom Emmerson

Marketing Manager