Skip to main content

Intro

Vi har travlt. Skal du med på RK teamet?

Vi har travlt med at hjælpe. Hvis du gerne vil være en del af teamet og give en hånd med, så er vi altid interesseret i at høre fra dig.


Kontakt Martin og få en snak om mulighederne og dine kompetencer.

SØGES:

Account Tech

Vi leder efter endnu en Account Tech til vores afdeling i Ringe til opbygning og vedligehold af store køretøjer.

Hvis du kan være den gennemgående person i vores daglige værkstedsaktiviteter, så vil vi virkelig gerne møde dig. Da vi arbejder med konstruktion og vedligeholdelse af brandkøretøjer og andet teknisk udstyr, er det afgørende, at du har solid teknisk erfaring og praktisk håndelag.

Hos os er arbejdsopgaverne utroligt varierede. Vores fokus er på indretning af køretøjer samt processerne omkring klargøring og afprøvning af brandkøretøjer. Men det stopper ikke der – du kommer også til at arbejde med at håndtere og servicere maskiner, tage dig af lagerstyring og sørge for, at både vores faciliteter og virksomhedens køretøjer er pæne og velholdte.

Hvis du har erfaring med større køretøjer og også har et førerbevis til lastbil eller stabler, ville det helt sikkert være en fordel. Vi sætter stor pris på medarbejdere, der kan tage fat på forskellige opgaver og bidrage til vores team på mange måder. Så hvis du er teknisk dygtig, praktisk anlagt og har erfaring inden for dette område, så giv Martin et kald eller send en ansøgning med et CV.

Du finder Martin her >

SØGES:

Salgssupport

Er du teamplayeren, der kan støtte Salg, Projektledelse samt Økonomi- & Administrative funktioner? I øjeblikket leder vi efter en Administrativ Salgssupport-medarbejder til vores administration i Ringe.

De arbejdsopgaver, vi tilbyder, er mangfoldige og alsidige. En stor del af jobbet vil fokusere på internt salg og ordreadministration. Derudover kan du få en vigtig rolle i at opdatere og vedligeholde vores eksterne kommunikationsplatforme, f.eks. hjemmesiden, LinkedIn-profilen og vores YouTube-kanal.

At have erfaring med webudvikling, grafisk design eller lignende opgaver ville være en ekstra fordel i denne rolle. Da vores daglige arbejde indebærer en betydelig mængde kundekontakt, er en positiv og imødekommende holdning afgørende for succes i denne stilling.

Vi er åbne for et deltidsjob, så hvis det passer bedre til din situation, så er det noget, vi kan drøfte. Vi ønsker at finde en engageret og kompetent person, der kan blive en værdifuld tilføjelse til vores team i Ringe.

Hvis du har passion for effektiv kommunikation og er ivrig efter at arbejde med salgssupport og administration, så hører vi gerne fra dig. Giv Martin et kald eller send en ansøgning med CV til os.

Her finder du Martin >